štvrtok 20. júla 2017

Vůjtek si kemp v Jihlave chvália. Väčšina hráčov môže reprezentovať, hovorí

"Chceme sa zoznámiť s chalanmi, oboznámiť ich medzi sebou a alebo je zase dať dokopy. Pretože sú to väčšinou bývalí reprezentanti osemnástky a dvadsiatky, ktorí sa dlho nevideli, "hovorí nový tréner národného tímu Vladimír Vůjtek.

Ten na Horácký zimný štadión pozval 24 hráčov ročníkov 1991-1995 z 11 extraligových klubov.


"Máme tu mladé, perspektívne mužstvo, s ktorým sa bude dobre pracovať," teší sa Vůjtek. "Myslím, že väčšina z týchto hráčov bude o rok, dva, alebo možno už tento rok v národnom mužstve."

Také slová sami hráči počuje veľmi radi. "Na jednej strane to poteší.Na druhú je to určitá zodpov ednosť, "hovorí za všetky brankár Třinca Šimon Hrubec. "Keď sa o vás povie toto, je na vás určite nejaký tlak a očakávania, ktoré by ste mali naplniť," uvedomuje si.

"Máme to dobre rozbehnuté. A keď na sebe budeme ďalej pracovať, myslím, že by to mohlo vyjsť, "želá si.

Hráča do sobotňajšieho dopoludnia čaká šesť tréningových jednotiek, okrem toho sa pozrú aj do telocvične a posilňovne. "Ale väčšina sa bude pohŕdať na ľade," potvrdzuje Vůjtek.

"Chceme hráčom dať bet365 stavky nový impulz v individuálnych činnostiach. A trochu sa dotknúť taktických záležitosťou.Založenie útoku, forčenkinku, "prezrádza šéftréner Slovenského zväzu ľadového hokeja Slavomír Lener. bet 365

Na úvodnej prípravné stretnutie si však budú musieť fanúšikovia ešte počkať. " O žiadnom zápase sme bet365 mobil nepremýšľali, na to je sústredenie moc krátke. Necelé štyri dni, "vysvetľuje Vůjtek. "V tejto fáze sezóny by takýto zápas mal vyložene exhibičné charakter. A na to nie je čas, "dopĺňa Lener.

Hráči sa však rozhodne nudiť nebudú. "Tréningy sú záhul," pochvaľuje si bet365 bonus Hrubec. "Malo to reprezentačný úroveň, ozajstné grády. Paráda, super, "pokračuje spokojne.

" Tým, že sú tu mladí útočníci, je poznať taká tá dravosť a rýchlosť.Možno je to oproti starším hráčom niekedy aj zbrklejší, ale v tom je to čaro, "myslí si Hrubec. "V tej rýchlosti človek musí v bráne lietať, aby to všetko stíhal."

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára