piatok 27. júla 2018

Furcsa vége a Davis Kupa! Kanadai bíró sújtotta a szem, kizárás obrečel

Ő adna érte semmit, hogy abban a pillanatban vissza. Tizenhét éves kanadai fiatal Denis Shapovalov will Davis Kupa 1. forduló párbajt Nagy-Britanniában, hogy emlékszik egy életen át. És nem azért, mert harcolt az állam 2: 2 a döntő harmadik pontot. Egy pillanat soha nem fogja elfelejteni az ellátást, ha az maga a frusztráció véletlenül becsapott labda teljes erővel a fejét a játékvezető Arnaud Gabas. Követve nem más, mint egy kizárás eljárás és az Egyesült Királyságban.

Ez egy megpróbáltatás érte. Kanadai teniszező még mindig tartozik többek között a junior korú, de kénytelen volt, hogy felszálljon előtt saját rajongók a 2: 2 a döntő csatát Briton Kyle Admundem. Arról, hogy ki volt a kedvenc a mérkőzés, e gyértelmű volt, jóval előre. Edmund tartozik 53.Rail a világon, Shapovalov közel kétszáz ponttal lemaradva.

Az ATP játszott a natív Tel Aviv és mindössze hat mérkőzést a Davis Kupa ellen a győztes 2015 volt semmi vesztenivalója. E szerint a meccs, mint jól fejlett. Brit kedvenc megerősítette, hogy nem előre, hogy a második fordulóban a vita. Az első két nyert 6: 3, 6: 4, a harmadik pedig az állam 1: 1, amikor jött a döntő pillanatban a mérkőzés, ami egy hosszú beszélgetés.

Miután fonák ütés kanadai vezette az autót, a hazai teniszező elveszítette szolgáltatás, becsapott unibet sportfogadás online dühös fiatalember teljes erővel a labdát felé a nézőtér. Ez a szerencsétlenség, hogy megtalálja az utat egyenesen a fejét umpirového ref. Megijedt játékvezető hosszú talpra súlyos hatással.Követve nem más, mint egy kizárást és így a harmadik, döntő pont az Egyesült Királyságban.

VIDEO: Erről a pillanat lesz egy hosszú vita

" ez szörnyű, rettenetesen szégyellte magát. annyira zavarban. elmerültem csapata „szomorú volt ígéretes teniszező, aki Justiciar könnyek után azonnal a szerencsétlen csapás bocsánatot kért. Könnyek balkezes teniszező nem tudta visszatartani a meccs után. Főbíró lement kemény direkt a kórházba.

megértése a kanadai fiatal hanem volt nem játszó kapitánya a brit Davis Kupa csapat Leon Smith. „Sajnálom, hogy a fiatal férfi. Ő van tehetsége ma, és csak elfelejteni."

„Meg kell tanulni, hogy, és gondoskodunk arról, hogy ő nem tette meg.Fontos, hogy figyelje az érzelem, ez egy fontos pont a karrier minden játékos, „tette hozzá a hazai kapitány Martin Laurendeau.

A kanadaiak, akik harcoltak az eljárás egy jelentés Vasko Pospisil, Daniel Nestor és Denis Shapovalov, annyira hasonló a cseh csapat fog játszani duzzasztómű, hogy a világ-csoport, a brit megközelítés nyert nélkül is a világ első számú Andy Murrayho.


a szerzett pont Daniel Evans, Kyle Edmund és páros pár Dominic Inglot és Jamie Murray.

unibet internetes sportfogadás
unibet befizetési lehetőségek 4: 6.

Birmingham USA - Svájc 5: 0
Querrey - Bossel 6: 3, 7: 5, Johnson - Bellier 6: 4 6: 3.

Ottawa, Kanada - Nagy-Britannia 2: 3
Pospisil - Evans 7: 6 (7: 3), 6 : 4, 3: 6, 7: 6 (7: 5) Shapovalov - Edmund 3: 6, 4: 6, 1: 2 kizárás Shapovalova.

Buenos Aires, Argentína - Olaszország 2: 2 után harmadik egyéni

unibet fogadási útmutatók

unibet fogadási bónuszok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára