piatok 14. apríla 2017

Eddie Jones hity pri liečbe Sam Burgess Anglickom a Bath

Eddie Jones, ktorý videl šance sekol na ňom prevzatie tréner pozíciu England uvoľnila Stuart Lancaster, zasiahla pri ceste Sam Burgess bol spravovaný počas jeho nešťastnej 12 mesiacov stint v ragby.

Jones verí, Burgess, ktorý skrátil svoju trojročnú zmluvu s vaňou re-označenie pre South Sydney Rabbitohs v NRL, visel von uschnúť kľúčové rozhodovacou právomocou, ktorí začali len raz za Anglicko počas svetový pohár. 55-ročný Austrálčan, ktorý sprevádzaný Japonsko na tri impozantné bazén víťazstvo na turnaji v Anglicku, povedal: "Určite sa nezameriava dostatočne na to, ako zlepšiť Burgessa ako hráč. Mal si Bath ho hrať na 12 a potom na No6 a Anglicka chce hr ať ho na vnútornej-centra.Máte človeka, ktorý pochádza z rugby liga a vy ho požiadať, aby hrať v dvoch úplne rôznych polohách - ako hlúpe je, že "

Jones, ktorý trval na tom, že je spokojný s Stormers v Južnej Afrike, kde že práve podpísal zmluvu na dva roky, mal pocit, že vedenie v klube aj na národnej úrovni sa nepodarilo Burgessa tým, že identifikácia jeho silných a slabých stránok a pri rozhodovaní o jeho najlepšiu pozíciu. "Nikto nemôže hrať v týchto dvoch polohách, a žiadne iné tímy vo svete ragby sa snaží robiť to," povedal.

Jones počítať dôvod back-to-back Svetového pohára víťaz Sonny Bill Williams robil úspešný prechod z ligy do zväzku a Burgess nemal bolo preto, že všetko čierne podarilo správne a nakoniec nechá čas usadiť sa na jednom hracom mieste.Facebook Twitter Pinterest Sam Burgess nebol nasadený do plného účinku Stuart Lancaster. Foto: Martin Rickett / PA

"Williams zj avne lepšie riadenie od okamihu, keď bol prvýkrát predstavený na zjednotenie," povedal Jones. "On bol trénovaný, aby bolo 12, keď prišiel v Canterbury [v roku 2010] a križiakov [v roku 2011] a všetci černosi vybral ho ako vnútorný-centra. Naplnil v na pár iných pozíciách, ale predovšetkým oni dobre postarané po ňom.Na rozdiel od Burgess nikdy nebola daná spravodlivá príležitosť zahrať si v spojení úspešné, čo je naozaj škoda. "

Jones bol podobne kúsavý o nastavení Anglicku ako celok s tým, že bez zavedenia centrálnych zmlúv oni boli nikdy teraz úspech na južnej pologuli národov. "Ako môžete spravovať svojich hráčov, ak sú riadené inými organizáciami? Podľa môjho názoru, že je tou najväčšou úloha dopredu, kto sa bude vymenovaná budúci tréner Anglicka, "povedal oddelene povedal ESPN

." Wales, Írsko a Škótsko - na rozdiel od Anglicka, Talianska a Francúzska - všetci majú centralizovaný zmluvn é systémy, odbor riadi hráča.V dôsledku toho, že vyrába konkurenčné tímy a živé vystúpenie na nedávnom Svetovom pohári. "

" Taliansko boli súčasťou šiestich národov na 16 rokov a ich ragby má v podstate ustúpila. Vzhľadom k tomu, Argentína ste vystupoval v majstrovstvách rugby po dobu štyroch rokov a ich hra - najmä ich schopnosti a výkon na útok. - exponenciálne rastie "Argentína dosiahol semifinále Svetového pohára, kde boli vyradený Austrálii. Facebook Twitter Pinterest Sonny Bill Williams bol dostatok času na lôžku v Nový Zéland.Fotografie: Glyn Kirk / AFP / Getty Images

"Six Nations je vzdorovitý záležitosť a je postavený na základoch neumožňuje opozície získať body," povedal. "Na rube je Rugby Championship je o bodovania viac bodov ako opozícia."

Ďalej pokračoval: "Ak sa pozrieme na Svetovom pohári, rozdielu medzi severnou a južnej pologule krajiny, zručnosť bola jedným z dôležitých aspektov, ďalší veľký faktor bol jej schopnosť dostať späť do hry. V tomto smere existuje obrovský rozdiel medzi oboma hemisférami.Oválny hra je predovšetkým o získanie čísla na svojich nohách, pretože potom máte možnosti, a môže hrať od tohto okamihu. "

Jones povedal, že určitú mieru sympatií k Lancasteri, ktorý odišiel nastavenie Anglicka po vzájomnej dohode minulý týždeň napriek tomu, že podpísal zmluvu do konca sezóny 2019-20.

"Stuart je mladý tréner a to je samozrejme ťažké obdobie pre neho," povedal. "Dúfam, že aj naďalej so svojím koučovanie kariéru a nájde správne miesto pre seba s cieľom vytvoriť."

Kapské Mesto založené Stormers vydala vyhlásenie, v utorok odrádza akémukoľvek pohybu z Anglicka, hovoriť "pozíciu Jonesa sa nezmenil od svojho odhalenia minulého týždňa ".

The Australian predtým uviedol, nedošlo k žiadnemu kontaktu z Anglicka a bol spáchaný na Storm ers.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára