štvrtok 13. apríla 2017

Chris Robshaw je hazard Dooms Anglicku opakovať známe nedostatky

Všade okolo, usmieval sa, spev, waleskej muži a ženy, tak šťastný, že som skazil Anglicka stranu, vlastné ešte len začína a povinní pokračovať dlho do noci a na až do konca víkendu. Tam boli stále spieva krajiny mojich otcov, hodiny po stretnutie skončilo.

Táto záverečná pár minút bude strašiť Anglicku, a ich kapitán Chris Robshaw. Pokuta 30 metrov von, nakresliť úroveň skóre, poslal miesto, do rohu, aby sa mohli pokúsiť vynútiť výhru. Obdivuhodná, keby vystriedať. Ale strašne veľké "keby" v hre palcov. "Myslel som, že by išiel na bránu, a kresliť," povedal Warren Gatland, krútenie nôž.Bola to, ako povedal, čo by urobil.

Predtým všetky tie reči boli o rozhodnutí Lancaster k poklesu Ford pre Farrell, prinesie Sam Burgessa v hrať na vnútorné centrá, a náhodné Brad Barritt naprieč zvonka , V prípade, všetky tri hrali v pohode. Anglicko backline mal potrebnú poťažkať a pevnosť po zápase, ktorý bol 80 minút dogfight, a ktorý vzal ťažkú ​​daň zranenia na oboch stranách. Farrell robil jeho kopy, päť sankcie, konverziu a cieľ pretiahnutia. Barritt robil jeho kladkostroja.A viedol Burgess, z tímu porada, kedy bol jeden človek, nie Robshaw, krik záverečná slová povzbudenia a napomenutie v tíme, až do chvíle, kedy dopravovaný Mike Brown preč z boja s Gethin Jenkins.

ukázal, že neskúsený ako on je v spojení, bol tiež schopný vysporiadať sa s mimoriadnym tlakom príležitosti, ktorá bola silnejšia ako čokoľvek, čo mnoho z jeho spoluhráčov, akú kedy zažil.

až z toho, Burgess urobil niekoľko krátkych prestávok vždy recykláciu loptu rýchlo a čisto pre ďalšie muža, a dať do nejakej remene súbojov. Urobil chybu, tápanie úlovok pri opakovanom štarte, tvárnenie kop dotknúť, ale rýchlo sa zotavil z nich.Takže všetci traja, Farrell, Barritt, a Burgess, to presne to, čo Lancaster vybral im robiť.

Ukázalo sa, že to nie je hazard na trénera, ktorý je definovaný zápas, ale kapitán je, ten Robshaw vzal, keď sa rozhodol zavrhnúť, že šancu na gól. "To je výzva príde k sebe," povedal Robshaw. "Bol to ťažký kop, sme zvážiť možnosti, chceli sme ísť o víťazstvo, dva jazdné mláti, než sme urobili nejakú dobrú pôdu a mysleli sme si, či sme sa dostali do dobrej pozície by sme mohli ísť na víťazstvo." Wales sa pohojdavajuce v bazéne smrti, zatiaľ čo Anglicko nie sú potopené ešte nie | Eddie Butler Viac

Tak to chodí.Na jeseň roku 2012, Anglicko prehrala 20-14 do Austrálie, a Robshaw bol kritizovaný za to, ako sa opakovane povolenej Toby Flood kopať za dotyk v záverečných minútach, keď mohol, namiesto toho, vzali striel na bránku. Budúci týždeň, Anglicko prehrala do Južnej Afriky o jediný bod, 16-15, a Robshaw bol znovu kladivom.


Lenže tentoraz sa rozhodol ísť inou cestou, a vziať tri body za trest skôr než kop na dotyk. Ostávali hrať dve minúty, ale Anglicko nedokázala požadovať reštart a Južná Afrika vyhral zápas.Nie je to rozhodnutie, ktoré sa počíta pri týchto príležitostiach toľko ako popravy, a Anglicko je vo všetkých troch prípadoch bola zlá.

Robshaw, zdevastovanej, vysvetlil po tomto zápase, ktorý hovoril s dvoma skoky na poľa, George Ford a Owen Farrell, a že sa rozhodol medzi tri z nich, že chcú ísť za víťazstvom. Keby to bolo jednoduchšie kop, Robshaw povedal, že by mohol prijať strela na bránu. Namiesto toho au tové zoradenie. A oni boli šikanovaní späť do kontaktu od waleského balenia.

Potom sa vydali opäť po schválení Welsh, 20 yardov ďalej späť, na posledný výstrel. Tentoraz lopta zostúpil z vrcholu Richarda Wigglesworth, ktorý ho zrazil na.Anglicko bola nedbalá v tých posledných okamihoch, ich myslenie miešaná, ich prehrávanie nepresná. Pod veľkým tlakom, že popraskané. Od tej Unibet-Okamžitý bonus doby sa treba povedať, Burgess opustil na nosidlách. Nie, že by sa zmenili Robshaw myslenia, keby ešte boli na neho.

Pred všetko, to bolo Anglicko je nedostatok disciplíny, ktoré im stálo. Oni pripustil 12 pokuty, sedem z nich v ich vlastnej polovici. S Biggar v takom inšpirovanom formu, to znamenalo, že Anglicko nikdy nemôže dostať dosť ďaleko dopredu, pretiahnuť Wales, a núti ich, aby prepnúť tak, ako hrali.

Takže teraz Anglicko majú týždeň p reskupiť, regather, pre stretnutie proti Austrálii, ktorá sľubuje, že bude viac neznesiteľné, viac vzrušujúce dokonca viac ako tento.V stávke bude ešte vyššia, pretože to nebude len výsledkom na trati, ale pravdepodobne niekoľko kariéry taky.

Unibet-Ďalšie informácie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára